Publika zapjevala uz Dođi u Kaštela

JOŠ JEDAN USPJEŠAN KONCERT HGD-A ZRINSKI
Članovi hrvatskog glazbenog društva Zrinski iz Donjih Kaštela, samo par dana nakon nastupa na štafilićkom Igrišću, i sinoć su bez problema  ispunili obližnje brce u Kaštel Novom,  gdje su u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta održali još jedan cjelovečernji koncert.

Pod ravnateljskom palicom maestra Davora Lozića, večer  su otvorili taktovima koračnica, preko klasične glazbe i cikličkog djela Pirata s Kariba, pop – rock uspješnica poput onih  Erica Claptona  do latino ritmova, Lambade te brojnih drugih domaćih i stranih hitova u čijim taktovima je publika uživala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Svakako najveći pljesak zaslužili su izvedbama svima znanih  Barke, Nadaline ali i valcera Dođi u Kaštela, uz koje je dio publike i zapjevao, a kroz program ih je vodila  članica društva Ivana Beretin.

Kao gosti najstarijeg kaštelanskog društva, s tradicijom dugom preko 160 godina,  sinoćnji su koncert iz prvih redova slušali i predstavnici Puhačkog orkestra  iz grada prijatelja Kaštela Zaprešića, koji su ovim putem kolegama ujedno uputili i poziv na 5. Memorijal  Stjepana Obrubića, koji će se u njihovu gradu održati u listopadu ove godine.


Izdvojeno

 
 

Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2024. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.