REZANI KEBAB I KAPSALON
Već desetak dana na kantunu Ulice Ivana Danila na broju 58 u Kaštel Starom, radi novi fast food simboličnog imena „Kantun“. Prvi je to fast food u Kaštelima koji u ponudi ima travnički ćevap, rezani kebab, a svojom ponudom sigurno će biti zanimljiv svim dobnim generacijama.
Novootvoreni fast food nudi vam primamljiv izbor ukusnih ćevapa, döner kebaba i kapsalona uz različite priloge. Uživajte u hladno pivu ili osvježavajućim sokovima kao i tekućem jogurtu i ajranu, a sve to uz ugodan ambijent i ljubazno osoblje.
Vlasnicima je cilj da ljudi prepoznaju njihovu kvalitetu i da gosti budu zadovoljni. Iz tog razloga, meso od kojeg se rade ćevapi je domaće 100% juneće meso. „Kantun“ je prvi fast food u Kaštelima koji u ponudi ima rezani kebab kojeg nabavljaju iz Petrinje, a riječ je o 100% hrvatskom mesu i jednom od najboljih kebaba na tržištu. Jela se pripremaju na roštilju na ugljen, dok je somun iz krušne peći i zajedno s kvalitetnim mesom čini jela još ukusnijim.
Travnički ćevap i kapsalon
Recept za najbolje ćevape vlasnici su dobili od svog prijatelj koji opskrbljuje ćevabdžinice po Travniku i Zenici te su ga prilagodili našem podneblju.
Ono što će zasigurno mnogima biti pozitivno otkriće i nešto što je zaista vrijedno probati je jelo u ponudi pod nazivom kapsalon. Jelo je nastalo u Nizozemskoj, a sastoji se od sloja prženih krumpirića koji se stavljaju u jednokratni metalni pladanj za van, iznad se stavlja kebab koje se prelijeva sa sirom uz salatu i umak po želji.
Radno vrijeme Fast fooda "Kantun" je od ponedjeljka do subote od 9 do 24 sata, nedjeljom ne rade. Dobar tek i vidimo se!
Foto: Ivana Topić