Kurbašina monodrama za pomoć uređenju Male kuće

ISPIT SAVJESTI PONOVO PRED KAŠTELANIMA
„Ispit savjesti“, monodrama čiju režiju, adaptaciju i glumu potpisuje Robert Kurbaša, još jednom će se predstaviti kaštelanskoj publici i to u nedjelju 16. listopada u 19 sati u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, a sve u svrhu humanitarne pomoći za uređenje Male kuće, akcije koju je pokrenula Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Naša dica“.

Ova monodrama svoju je službenu premijeru doživjela upravo u Kaštelima u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta 2009. godine, a publika ju  je odlično prihvatila kako zbog proze Tina Ujevića po kojoj je rađena, tako i zbog odlične Kurbašine glume. Nakon Kaštela monodrama je izvedena i u drugim krajevima Hrvatske, kao i u Njemačkoj, a za njen uspjeh osim Kurbaše zaslužni su i glas duše Jelena Bosančić, stručni suradnik Tomislav Najev, autor glazbe Miki Nopling te kostimografkinja Marta Buzolić.

Ulaznice za ovu predstavu prodaju se po cijeni od 50 kuna, a organizator događanja udruga „Naša dica“ nada se punom sućuračkom kinu kako bi prikupili sredstva za pomoć u uređivanju Male kuće, potrebne za rad s djecom s posebnim potrebama. Mjesta na kojima Kaštelani mogu kupiti ulaznice su caffe bar Tin u Novom, caffe bar Duje u Starom, caffe bar Castelli u Kambelovcu i u caffe baru Roko u Sućurcu.


Izdvojeno

 
 


Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2024. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.