Izbori za Vijeća mjesnih odbora 2006.

Uz predsjedniče izbore, izbore na kojima se biraju saborski zastupnici, pa lokalne izbore - izbor gradskih vijećnika, za sve one koji nisu znali postoje i Izbori na kojima se biraju vijeća mjesnih odbora. U Kaštelima postoje 9 mjesnih odbora: K.Sućurac, Gomilica, Kambelovac, Lukšić, Stari, Novi, Štafilić, Radun i Rudine.
REZULTATI...


Ovogodišnji izbori za vijeća mjesnih odbora bit će znatno zanimljivija i važnija u odnosu na protekle, jer će mjesni odbori iz gradskog proračuna dobivati financijska sredstva zbog toga što su Kaštela izmjenama Statuta dobila status velikoga grada.

Od danas na Portalu Grada Kaštela može se upoznati sa kandidacijskim listama za svaki mjesni odbor. Na stranici 'Giz grada' --> 'Izbori za vijeća mjesnih odbora 2006.' Nalaze se liste koje je Povjerenstvo za izbor članova Vijeća mjesnih odbora sastavilo na temelju članka 14. i 25. Odluke o izboru članova Vijeća mjesnih odbora ('Sl.glasnik grada Kaštela' br. 3/02).

Na Portal smo postavili i dva velika bannera koja će tu ostati do samih izbora koji će se održati u nedjelju 03. rujna. Banneri su tu da Vas podsjete da izvršite svoju građansku dužnost te izaberete najbolje ljude koji će donositi odluke vezane za mjesto u kojem živite.

Također, molimo sve kandidate odnosno nositelje lista da nam pošalju programe s kojima nastupaju na predstojećim izborima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


>>> 'Izbori za vijeća mjesnih odbora 2006.'

>>> Popis biraćkih mjesta...

>>> Rezultati:
  Rezultati izbora i popis izabranih kandidata


Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2024. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.