Ivanović: U nedjelju zaokružite 1 za gradonačelnika Kaštela i 4 za našu listu

Aktualni gradonačelnik Kaštela, ujedno i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Denis Ivanović pozvao je sve Kaštelanke i Kaštelane da u nedjelju izađu na lokalne izbore

- Unatoč brojnim poteškoćama i pandemiji u proteklom razdoblju, zajedno sa svojim timom, dao sam sve od sebe kako bi život u našem gradu bio što bolji i kvalitetniji za sve nas. Zajedničkim snagama radili smo najbolje što smo znali i mogli, koliko god su nam zakoni i administrativne prepreke dozvoljavale. Ne mogu reći da je bilo lako i jednostavno ali zahvaljujući volji, snazi, energiji i ljubavi za ovaj grad uspjeli smo i više od onoga što smo planirali.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Moja vrata su svima bila otvorena tijekom cijeloga mandata, a tako će biti i dalje. Jedino na taj način, uz vašu pomoć i putokaz, možemo napraviti još više za ovaj grad. Osluškivati ću i dalje potrebe svih sugrađana i dati sve od sebe kako bih vam pomogao živjeti što ugodnije, sigurnije i ljepše u našim Kaštelima.

Pokazali smo i dokazali da znamo i možemo. Imamo tim, volje, znanja i energije nastaviti dalje, graditi dalje i voditi Kaštela putem rasta i razvoja. 

Zato vas pozivam, da izađete ove nedjelje na izbore i zaokružite 1 za vašeg gradonačelnika i 4 za naš tim, za našu listu. Gradimo dalje – poručuje kandidat za gradonačelnika Denis IvanovićUvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2024. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.