KOALICIJA `JEDINA OPCIJA` MEĐU KAŠTELANIMA
- Živi zid i koalicija „Jedina opcija“ neće nakon izbora ulaziti u nikakve koalicije, jer nemamo što raditi s ovim, da ih tako nazovem, štetočinskim strankama. Ostajemo s našim stavovima od prije, jer nije moguće suradnjom s njima nešto promijeniti. Ono što kažemo sada toga ćemo se i držati i nećemo izdati svoje birače – kazao je čelnik Živog zida, Ivan Sinčić, tijekom svog posjeta Kaštelima.

PREDIZBORNI SUSRET S GRAĐANIMA
Pripreme za parlamentarne izbore i predizborne kampanje, nakon MOST-a i Koalicije za premijera, u Kaštela dovode i čelnike Živog zida, koji će se s Kaštelanima družiti ovog utorka, u 18 sati, na rivi u Kaštel Starom.

PREDIZBORNA KAMPANJA KOALICIJE ZA PREMIJERA
Prva sjednica Vlade, kojoj ću ja biti premijer nakon ovih izbora, održat će se u Vukovaru, najavio je na predstavljanju kandidata liste “Koalicija za premijera” za 9. Izbornu jedinicu u kaštelanskoj Gradskoj vijećnici, kandidat ove koalicije za premijera, Milan Bandić.

PREDIZBORNA KAMPANJA
U sklopu predizborne kampanje, u subotu, 27. kolovoza, u 17.40 sati u Gradskoj vijećnici Kaštela u Kaštel Sućurcu, bit će upriličeno druženje Milana Bandića s građanima.

UPOZNALI GA S PROBLEMIMA GRADA
Čelnik MOST-a Božo Petrov sa suradnicima, u sklopu predizborne kampanje, boravio je u kratkom posjetu Kaštelima gdje se susreo s kandidatima iz Kaštela i Trogira, koji se nalaze na listi MOST-a u 9. Izbornoj jedinici te Josipom Berketom, čija je nezavisna lista dala potporu MOST-u na predstojećim izborima.

Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2024. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.