Udovičić i Berket u sučeljavanjima

PRED NEDJELJNE IZBORE
Nakon što su prije desetak dana odlučili o vijećnicima koji će ih zastupati tijekom naredne četiri godine, Kaštelani će u nedjelju ponovo na birališta, kako bi izabrali prvog čovjeka grada između nekadašnjeg gradonačelnika i HDZ-ovog kandidata Ivana Udovičića, koji je u prvom krugu osvojio 47.2 posto glasova birača te aktualnog gradonačelnika i nezavisnog kandidata Josipa Berketa, kojem su građani u prvom krugu dali 28.1 posto glasova.

Odluku o novom gradonačelniku građani će donijeti na temelju njihovog dosadašnjeg rada, njihovih programa, svojih razmišljanja, političkih pripadnosti, ali i prezentacije kandidata u predizbornom razdoblju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na nekoliko TV i radijskih postaja, ovih smo dana imali priliku čuti što Udovičić i Berket  zamjeraju jedan drugom, kako objašnjavaju pojedine poteze i realizacije projekata, zašto misle da će bolje voditi Kaštela od svog protukandidata i druge zanimljivosti.

Za sve koji nisu imali priliku pogledati ili poslušati jedno od sučeljavanja, u nastavku donosimo snimku sučeljavanja na HTV-u te HRT-u Radio Split.

Video sučeljavanje HRT4 (link) :


Sučeljavanje na Radio Splitu (Link)Uvjeti korištenja    Korištenje kolačića    Kontakt    Marketing
Copyright © 2024. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.